HEMSTÄD

Har du kommit in i ett nystädat hotellrum? Det är den känslan vi lämnar
efter oss efter utfört arbete. Vi är ett alternativ till alla andra hemstädsföretag som finns.

Hos oss kommer du inte att vara en i raden av nycklar i ett nyckelskåp, utan vi kommer att ta hand om dig med ett engagemang.

  • Samma person vid varje städtillfälle
    hemstäd karlstad hammarö
  • Personlig relation med skräddarsydda lösningar
  • Kostnadsfria avbokningar med kort varsel
  • Flexibilitet

Vi kommer gärna hem till er och presenterar oss och vad vi kan stå till tjänst med på en tid som passar er, detta är naturligtvis avgiftsfritt. Alla städningar innehåller som grund: Dammtorkning, dammsugning, våttorkning av golv, yttre köksrengöring inkl spis, kakel och vitvaror.

Exempelpriser efter rut-avdraget

Cirkapriser  
EnplansvillaKök, 1 bad/dusch inkl 1 toa720 kr/ggr
Två plansvillaKök, 2 bad/dusch inkl 1 toa820 kr/ggr
Lägenhet ca. 70 kvm.Kök, 1 bad/dusch inkl 1 toa625 kr/ggr
Större husKök, 2 bad/dusch inkl 1 toa1000 kr/ggr

Mer information för dig som funderar
Först kan vi berätta att vi som ägnar oss åt hemstäd är måna om er intrigritet och lämnar aldrig ut information om er familj eller hur det ser ut hemma hos er. Om vi får ansvaret att ta hand om en nyckel sker det med högsta säkerhetstänk och inlåsning i kassaskåp. Vi är alla utbildade inom hygienstäd och tar hygienen på stort allvar både vad det gäller metoder och material. När ni skaffar hemstäd på en bestämd intervall  kommer ni att få samma person varje städtillfälle, ni kommer aldrig att få in någon i erat hem utan att godkänna personen innan.

Flexibilitet ligger oss varmt om hjärtat
Om något skulle förhindra att vi kommer är det bara att skicka ett sms eller ta kontakt på något annat sätt. Allt kan ju hända, barnen kan bli sjuka eller så har man glömt bort att man ska har gäster hemma. Det ska vara en hjälp för er att ha hemstäd. Fria avbokningar med kort varsel är inget problem för oss.

Flexibiliteten ligger också i vilken intervall ni vill ha städat, eller vad ni vill ha gjort när vi kommer, vi har naturligtvis förslag om det, men det är ni som avgör vad som ska prioriteras. Skulle ni åka på semester kan ni antingen ställa in eller låta oss vattna blommorna, mata fiskarna, ta in posten, klippa gräset och skotta snön.

Storstäd till studenten, julhelgerna eller höststädningen ordnar vi självklart också, kanske vill ni ha era fönster putsade  på ett fackmannamässigt sätt.

Tänk utanför boxen, det försöker vi göra. Har ni frågor eller bara vill prova en provstäd så tveka inte att höra av er via mail, så ringer vi upp för vidare diskussion. Sen kan vi komma hem till er och presentera oss och vårt upplägg kostnadsfritt.

Namn eller företag (obligatorisk)

Er mailadress (obligatorisk)

Vad vill ni ha hjälp med?

Ert meddelande